Vágódeszka

Наше меню
Заказать еду
Зарезервировать столик

Вы можете заказать еду на вынос / с доставкой | Kecskemét

У нас вы приятно проведёте время с разнообразной американской кухней. Мы подаем свежеприготовленную еду в аутентичной обстановке. Располагайтесь также на нашей открытой веранде.


Популярный ресторан с Wi-Fi

Разнообразная американская кухня порадует вас богатым выбором блюд. Наша отличная кухня побалует вас богатым ассортиментом вкусных блюд и напитков. Насладитесь обедом или ужином у нас! Мы предлагаем бесплатный Wi-Fi, чтобы вы всегда были в курсе событий. Наша специально оборудованая зона для курения – это популярное место для встреч и бесед.


Услуга «Еда на вынос»

Мы любим животных, поэтому приглашаем вас посетить нас вместе со своими домашними питомцами. Закажите столик через онлайн-бронирование В качестве вариантов оплаты мы принимаем Maestro, Mastercard, банковскую карточку и карту Visa. Существует также возможность оплаты наличными. У нас вы также можете взять еду с собой на вынос или заказать с доставкой на дом. Мы также обслуживаем частные праздники. Для получения дополнительной информации и оформления заказа свяжитесь с нами. Мы открыты для вас каждый день, кроме понедельника.

Trrrt

О нас

Trrrt

Trrffffffr

Friss mangó püré !🥭❤️😉

О нас

Friss mangó püré !🥭❤️😉

Friss mangó püré, mangó és zöld húsú dinnye, grapefruit, narancs! Csodás frissítő és cserébe nagyon sexi! !🥭!❤️!😉

Узнать больше
Pho, a húslevesek legjobbika!

О нас

Pho, a húslevesek legjobbika!

Ebben az esős szeles őszi időben egy jó forró Vietnámi hús leves?

Pho, a húslevesek legjobbika!

Magyarországon egy ilyen cím lehet, hogy szentségtörésnek számít, de tény, hogy Vietnam nemzeti eledele – amit egyébként a franciák vittek az országba - nem véletlenül olyan népszerű. Tele van ízzel, roppanós zöldségekkel és sok-sok rugalmas tésztával, ami egyszerűen ellenállhatatlanná teszi. Ha pedig igaz, hogy a húsleves jó a megfázás ellen, akkor a pho igazi gyógyszer, hiszen rengeteg gyömbérrel, hagymával, fokhagymával készül, ami valódi vitaminbombát jelent.

A vietnámi húsleves hagyományosan marhahússal készül, de nagyon kedvelt a csirkehúsos és a garnélás változata is.

Elkészítése nem bonyolult, inkább időigényes, ugyanis, mint minden húslevesnek, a phonak is az a titka, hogy hosszan és lassan kell főzni. A pho alapja a lassú tűzön főtt alaplé, amelyet akár 72 órán keresztül is főznek, mert azt vallják, hogy a marhacsontból ez idő alatt minden fontos tápanyag kifő, aminek köszönhetően a leves igazán ízletes és tartalmas lesz.

A pho esszenciáját tehát az alaplé adja, ezt ízesítik tovább különféle fűszerekkel és feltétekkel. Kerülhet bele babcsíra, pak choi, újhagyma, chilipaprika, marhahús, rizstészta és nagyon sok koriander, menta, bazsalikom zöldfűszer. Különleges, intenzív aromáját annak köszönheti, hogy a fűszereket (csillagánizs, fahéj, szegfűszeg, bors, fekete kardámon), a hagymát és a gyömbért szárazon pirítják, aminek köszönhetően sokkal erősebben érződik az ízük. Elsőre talán szokatlan is lehet, de ne féljünk az ízek orgiájától, kóstoljuk csak bátran.

A pho rendkívül tartalmas, gazdag leves, ami nagyon változatosan elkészíthető. Te hogy szereted legjobban: marhahússal, garnélával, vagy hús nélkül?

Egy biztos mi bárhogyan elkészítjük csak írjatok hogyan szeretnétek! !😉!❤️!🤘🏾

Gánátalmás Limonádé! 😉🤘🏾🍋

О нас

Gánátalmás Limonádé! 😉🤘🏾🍋

Egy jó fanyar, és mégis édes gránátalmás limonádé friss mentával sok-sok zöldcitrommal ebben a Szaharát idéző hőségben? !😉!🤘🏾!🍋

Узнать больше

Наши услуги

Доставка
Места на открытом воздухе
Частные мероприятия
Зона для курения
Еда на вынос
Бесплатный Wi-Fi
Можно с питомцами

способы оплаты

Наличные
Mastercard
VISA
Дебетовая карта
Maestro

График работы

Мы закрыты

Кухня открыта 

Twitter_Logo_Blue