Vágódeszka

Il nostro menu
Ordinare
Prenotare

Potete anche ordinare a portar via / a domicilio | Kecskemét

Vorreste andare a mangiare americano e state cercando il ristorante giusto in cui passare la serata? Trascorrete una serata piacevole nel nostro stupendo spazio all’aperto.


Stupendo ristorante americano in ottima posizione!

Scegliete tra i numerosi piatti della variegata cucina americana e lasciatevi incantare. La nostra deliziosa cucina vi coccola con un’offerta molto varia di ricette gustose e di bevande. Venite da noi per un pranzo o per una cena! Con il nostro Wi-Fi gratuito avrete tutte le ultime novità dei vostri contatti anche quando siete in giro. Il nostro locale dispone di un’area attrezzata per i fumatori.


Fatevi aiutare per il vostro evento privato

Non solo i proprietari di cani possono godere della nostra cucina, da noi anche gli animali domestici sono i benvenuti. È molto pratico: potete effettuare il nostro speciale sistema, la prenotazione online! Si può pagare con VISA, con Maestro, con Mastercard e con carta di debito. Naturalmente potete pagare anche in contanti. Naturalmente potete anche ordinare le ricette a casa vostra oppure a portar via. Se vi interessa, nel nostro ristorante è possibile anche festeggiare il vostro evento privato. Siamo aperti tutti i giorni tranne il lunedì.

Trrrt

Chi siamo

Trrrt

Trrffffffr

Friss mangó püré !🥭❤️😉

Chi siamo

Friss mangó püré !🥭❤️😉

Friss mangó püré, mangó és zöld húsú dinnye, grapefruit, narancs! Csodás frissítő és cserébe nagyon sexi! !🥭!❤️!😉

Scopri di più
Pho, a húslevesek legjobbika!

Chi siamo

Pho, a húslevesek legjobbika!

Ebben az esős szeles őszi időben egy jó forró Vietnámi hús leves?

Pho, a húslevesek legjobbika!

Magyarországon egy ilyen cím lehet, hogy szentségtörésnek számít, de tény, hogy Vietnam nemzeti eledele – amit egyébként a franciák vittek az országba - nem véletlenül olyan népszerű. Tele van ízzel, roppanós zöldségekkel és sok-sok rugalmas tésztával, ami egyszerűen ellenállhatatlanná teszi. Ha pedig igaz, hogy a húsleves jó a megfázás ellen, akkor a pho igazi gyógyszer, hiszen rengeteg gyömbérrel, hagymával, fokhagymával készül, ami valódi vitaminbombát jelent.

A vietnámi húsleves hagyományosan marhahússal készül, de nagyon kedvelt a csirkehúsos és a garnélás változata is.

Elkészítése nem bonyolult, inkább időigényes, ugyanis, mint minden húslevesnek, a phonak is az a titka, hogy hosszan és lassan kell főzni. A pho alapja a lassú tűzön főtt alaplé, amelyet akár 72 órán keresztül is főznek, mert azt vallják, hogy a marhacsontból ez idő alatt minden fontos tápanyag kifő, aminek köszönhetően a leves igazán ízletes és tartalmas lesz.

A pho esszenciáját tehát az alaplé adja, ezt ízesítik tovább különféle fűszerekkel és feltétekkel. Kerülhet bele babcsíra, pak choi, újhagyma, chilipaprika, marhahús, rizstészta és nagyon sok koriander, menta, bazsalikom zöldfűszer. Különleges, intenzív aromáját annak köszönheti, hogy a fűszereket (csillagánizs, fahéj, szegfűszeg, bors, fekete kardámon), a hagymát és a gyömbért szárazon pirítják, aminek köszönhetően sokkal erősebben érződik az ízük. Elsőre talán szokatlan is lehet, de ne féljünk az ízek orgiájától, kóstoljuk csak bátran.

A pho rendkívül tartalmas, gazdag leves, ami nagyon változatosan elkészíthető. Te hogy szereted legjobban: marhahússal, garnélával, vagy hús nélkül?

Egy biztos mi bárhogyan elkészítjük csak írjatok hogyan szeretnétek! !😉!❤️!🤘🏾

Gánátalmás Limonádé! 😉🤘🏾🍋

Chi siamo

Gánátalmás Limonádé! 😉🤘🏾🍋

Egy jó fanyar, és mégis édes gránátalmás limonádé friss mentával sok-sok zöldcitrommal ebben a Szaharát idéző hőségben? !😉!🤘🏾!🍋

Scopri di più

I nostri servizi

Consegna a domicilio
Tavoli all’aperto
Eventi privati
Area fumatori
Take away
Wi-Fi gratuito
Accettiamo animali domestici

metodi di pagamento

Contanti
Mastercard
VISA
Carta di debito
Maestro

Orari di apertura

Siamo chiusi

Cucina aperta 

Twitter_Logo_Blue