Vágódeszka

Notre menu
Commander des plats
Faire une réservation

Vous pouvez commander à emporter / à la livraison | Kecskemét

Si vous souhaitez manger un repas américain et recherchez un restaurant où passer la soirée, vous êtes les bienvenus chez nous. Nous vous encourageons à visiter notre magnifique terrasse lorsqu’il fait beau.


Restaurant authentique avec wifi

Notre cuisine américaine vous offre une variété de recettes savoureuses et fraîchement préparées. Notre cuisine se compléte par une large gamme de plats et de boissons délicieuses. L’accueil est notre métier. Venez pour le déjeuner ou pour le dîner et passez un moment magique dans notre établissement. Utilisez notre wifi en accès libre pour rester en ligne. Nous avons un espace à part pour les fumeurs.


Service à emporter disponible

Les animaux de compagnie sont les bienvenus. Utilisez notre formulaire de réservation en ligne, avec lequel vous pouvez réserver une table par un simple clic. Le règlement est possible par carte VISA, carte Maestro, carte de débit, MasterCard ou de manière classique en espèces. Savourez vos plats à la maison : profitez de notre livraison à domicile ou de notre service à emporter. Notre établissement est également disponible pour des événements privés. N’hésitez pas à nous contacter et nous vous trouverons une date convenable. Le lundi est notre jour de repos. Tous les autres jours, nous serions heureux de vous servir.

Trrrt

À propos de nous

Trrrt

Trrffffffr

Friss mangó püré !🥭❤️😉

À propos de nous

Friss mangó püré !🥭❤️😉

Friss mangó püré, mangó és zöld húsú dinnye, grapefruit, narancs! Csodás frissítő és cserébe nagyon sexi! !🥭!❤️!😉

En savoir plus
Pho, a húslevesek legjobbika!

À propos de nous

Pho, a húslevesek legjobbika!

Ebben az esős szeles őszi időben egy jó forró Vietnámi hús leves?

Pho, a húslevesek legjobbika!

Magyarországon egy ilyen cím lehet, hogy szentségtörésnek számít, de tény, hogy Vietnam nemzeti eledele – amit egyébként a franciák vittek az országba - nem véletlenül olyan népszerű. Tele van ízzel, roppanós zöldségekkel és sok-sok rugalmas tésztával, ami egyszerűen ellenállhatatlanná teszi. Ha pedig igaz, hogy a húsleves jó a megfázás ellen, akkor a pho igazi gyógyszer, hiszen rengeteg gyömbérrel, hagymával, fokhagymával készül, ami valódi vitaminbombát jelent.

A vietnámi húsleves hagyományosan marhahússal készül, de nagyon kedvelt a csirkehúsos és a garnélás változata is.

Elkészítése nem bonyolult, inkább időigényes, ugyanis, mint minden húslevesnek, a phonak is az a titka, hogy hosszan és lassan kell főzni. A pho alapja a lassú tűzön főtt alaplé, amelyet akár 72 órán keresztül is főznek, mert azt vallják, hogy a marhacsontból ez idő alatt minden fontos tápanyag kifő, aminek köszönhetően a leves igazán ízletes és tartalmas lesz.

A pho esszenciáját tehát az alaplé adja, ezt ízesítik tovább különféle fűszerekkel és feltétekkel. Kerülhet bele babcsíra, pak choi, újhagyma, chilipaprika, marhahús, rizstészta és nagyon sok koriander, menta, bazsalikom zöldfűszer. Különleges, intenzív aromáját annak köszönheti, hogy a fűszereket (csillagánizs, fahéj, szegfűszeg, bors, fekete kardámon), a hagymát és a gyömbért szárazon pirítják, aminek köszönhetően sokkal erősebben érződik az ízük. Elsőre talán szokatlan is lehet, de ne féljünk az ízek orgiájától, kóstoljuk csak bátran.

A pho rendkívül tartalmas, gazdag leves, ami nagyon változatosan elkészíthető. Te hogy szereted legjobban: marhahússal, garnélával, vagy hús nélkül?

Egy biztos mi bárhogyan elkészítjük csak írjatok hogyan szeretnétek! !😉!❤️!🤘🏾

Gánátalmás Limonádé! 😉🤘🏾🍋

À propos de nous

Gánátalmás Limonádé! 😉🤘🏾🍋

Egy jó fanyar, és mégis édes gránátalmás limonádé friss mentával sok-sok zöldcitrommal ebben a Szaharát idéző hőségben? !😉!🤘🏾!🍋

En savoir plus

Nos services

Livraison
Terrasse
Événements privés
Coin fumeurs
À emporter
Wi-Fi gratuit
Animaux domestiques autorisés

disponibles

Espèces
MasterCard
VISA
Carte de débit
Maestro

Heures d'ouverture

Nous sommes fermés

Service ouvert 

Twitter_Logo_Blue