Vágódeszka

Nuestro menú
Pedido online
Hacer una reserva

Puedes pedir para llevar / entrega a domicilio | Kecskemét]

¿Te apetece pasar una velada agradable con comida americana en nuestro bonito restaurante? Disfruta del sol cuando haga buen tiempo en nuestra estupenda terraza.


Un excelente restaurante con cocina al mediodía

Nuestra cocina americana te ofrece una gran variedad de sabrosos platos recién preparados. Déjate sorprender por nuestros deliciosos platos y una gran oferta de bebidas frescas. Estaremos encantados de ofrecerte y de servirte el almuerzo o la cena. Te ofrecemos WiFi gratuito para que no pierdas detalle de lo que te interesa. La zona de fumadores ofrece una zona de retiro a quien quiera disfrutar de un cigarrillo.


Servicio para llevar disponible

También nos encantará recibir a tus mascotas. Para ello, utiliza nuestra práctica central de reservas online. El pago podrás hacerlo con MasterCard, con VISA, con Maestro, con tarjeta de débito o en efectivo. Si prefieres comer en la comodidad de tu propia casa, puedes beneficiarte de nuestro servicio de entrega o simplemente recoger la comida para llevar. Si estás interesado, también puedes celebrar tu fiesta privada aquí con nosotros. Abrimos todos los días menos los lunes.

Trrrt

Sobre nosotros

Trrrt

Trrffffffr

Friss mangó püré !🥭❤️😉

Sobre nosotros

Friss mangó püré !🥭❤️😉

Friss mangó püré, mangó és zöld húsú dinnye, grapefruit, narancs! Csodás frissítő és cserébe nagyon sexi! !🥭!❤️!😉

Más información
Pho, a húslevesek legjobbika!

Sobre nosotros

Pho, a húslevesek legjobbika!

Ebben az esős szeles őszi időben egy jó forró Vietnámi hús leves?

Pho, a húslevesek legjobbika!

Magyarországon egy ilyen cím lehet, hogy szentségtörésnek számít, de tény, hogy Vietnam nemzeti eledele – amit egyébként a franciák vittek az országba - nem véletlenül olyan népszerű. Tele van ízzel, roppanós zöldségekkel és sok-sok rugalmas tésztával, ami egyszerűen ellenállhatatlanná teszi. Ha pedig igaz, hogy a húsleves jó a megfázás ellen, akkor a pho igazi gyógyszer, hiszen rengeteg gyömbérrel, hagymával, fokhagymával készül, ami valódi vitaminbombát jelent.

A vietnámi húsleves hagyományosan marhahússal készül, de nagyon kedvelt a csirkehúsos és a garnélás változata is.

Elkészítése nem bonyolult, inkább időigényes, ugyanis, mint minden húslevesnek, a phonak is az a titka, hogy hosszan és lassan kell főzni. A pho alapja a lassú tűzön főtt alaplé, amelyet akár 72 órán keresztül is főznek, mert azt vallják, hogy a marhacsontból ez idő alatt minden fontos tápanyag kifő, aminek köszönhetően a leves igazán ízletes és tartalmas lesz.

A pho esszenciáját tehát az alaplé adja, ezt ízesítik tovább különféle fűszerekkel és feltétekkel. Kerülhet bele babcsíra, pak choi, újhagyma, chilipaprika, marhahús, rizstészta és nagyon sok koriander, menta, bazsalikom zöldfűszer. Különleges, intenzív aromáját annak köszönheti, hogy a fűszereket (csillagánizs, fahéj, szegfűszeg, bors, fekete kardámon), a hagymát és a gyömbért szárazon pirítják, aminek köszönhetően sokkal erősebben érződik az ízük. Elsőre talán szokatlan is lehet, de ne féljünk az ízek orgiájától, kóstoljuk csak bátran.

A pho rendkívül tartalmas, gazdag leves, ami nagyon változatosan elkészíthető. Te hogy szereted legjobban: marhahússal, garnélával, vagy hús nélkül?

Egy biztos mi bárhogyan elkészítjük csak írjatok hogyan szeretnétek! !😉!❤️!🤘🏾

Gánátalmás Limonádé! 😉🤘🏾🍋

Sobre nosotros

Gánátalmás Limonádé! 😉🤘🏾🍋

Egy jó fanyar, és mégis édes gránátalmás limonádé friss mentával sok-sok zöldcitrommal ebben a Szaharát idéző hőségben? !😉!🤘🏾!🍋

Más información

Nuestros servicios

Entrega a domicilio
Terraza
Eventos privados
Zona de fumadores
Para llevar
Wifi gratis
Se permiten mascotas

opciones de pago

En efectivo
Mastercard
VISA
Tarjeta de débito
Maestro

Horario de apertura

Estamos cerrados

Horario de cocina 

Twitter_Logo_Blue