Vágódeszka

Our Menu
Order Food
Make a Reservation

You can order takeaway / delivery | Kecskemét

Got a craving for American cuisine? We've got exactly what you're looking for. When the weather is great, you can take a seat in our relaxed outdoor seating area.


Your new favourite restaurant with an amazing food selection

Our American cuisine will give your tastebuds a meal to remember. Enjoy our tasty dishes and treat yourself to a wide range of refreshing drinks. We're always happy to serve you a delicious lunch or dinner in a relaxing atmosphere. We have free WiFi so you can spend time online doing your favourite things or share your meal with the world. We have a private smoking area for your convenience, so you can enjoy a cigarette in peace.


You can also book private events with us

We are happy to welcome your pets as well, so you don't need to leave them at home. For your convenience use our easy to operate online reservation service. You can pay with debit card, MasterCard, VISA or Maestro. Of course, we also accept cash payments. Of course you could also use our delivery service or place your order for takeaway and enjoy your meal in the comfort of your own home. If you're hosting an event and need a venue, you've come to the right place. Just contact us for more information. We're closed on Mondays, but the rest of the week we're happy to serve you.

Trrrt

About us

Trrrt

Trrffffffr

Friss mangó püré !🥭❤️😉

About us

Friss mangó püré !🥭❤️😉

Friss mangó püré, mangó és zöld húsú dinnye, grapefruit, narancs! Csodás frissítő és cserébe nagyon sexi! !🥭!❤️!😉

Find Out More
Pho, a húslevesek legjobbika!

About us

Pho, a húslevesek legjobbika!

Ebben az esős szeles őszi időben egy jó forró Vietnámi hús leves?

Pho, a húslevesek legjobbika!

Magyarországon egy ilyen cím lehet, hogy szentségtörésnek számít, de tény, hogy Vietnam nemzeti eledele – amit egyébként a franciák vittek az országba - nem véletlenül olyan népszerű. Tele van ízzel, roppanós zöldségekkel és sok-sok rugalmas tésztával, ami egyszerűen ellenállhatatlanná teszi. Ha pedig igaz, hogy a húsleves jó a megfázás ellen, akkor a pho igazi gyógyszer, hiszen rengeteg gyömbérrel, hagymával, fokhagymával készül, ami valódi vitaminbombát jelent.

A vietnámi húsleves hagyományosan marhahússal készül, de nagyon kedvelt a csirkehúsos és a garnélás változata is.

Elkészítése nem bonyolult, inkább időigényes, ugyanis, mint minden húslevesnek, a phonak is az a titka, hogy hosszan és lassan kell főzni. A pho alapja a lassú tűzön főtt alaplé, amelyet akár 72 órán keresztül is főznek, mert azt vallják, hogy a marhacsontból ez idő alatt minden fontos tápanyag kifő, aminek köszönhetően a leves igazán ízletes és tartalmas lesz.

A pho esszenciáját tehát az alaplé adja, ezt ízesítik tovább különféle fűszerekkel és feltétekkel. Kerülhet bele babcsíra, pak choi, újhagyma, chilipaprika, marhahús, rizstészta és nagyon sok koriander, menta, bazsalikom zöldfűszer. Különleges, intenzív aromáját annak köszönheti, hogy a fűszereket (csillagánizs, fahéj, szegfűszeg, bors, fekete kardámon), a hagymát és a gyömbért szárazon pirítják, aminek köszönhetően sokkal erősebben érződik az ízük. Elsőre talán szokatlan is lehet, de ne féljünk az ízek orgiájától, kóstoljuk csak bátran.

A pho rendkívül tartalmas, gazdag leves, ami nagyon változatosan elkészíthető. Te hogy szereted legjobban: marhahússal, garnélával, vagy hús nélkül?

Egy biztos mi bárhogyan elkészítjük csak írjatok hogyan szeretnétek! !😉!❤️!🤘🏾

Gánátalmás Limonádé! 😉🤘🏾🍋

About us

Gánátalmás Limonádé! 😉🤘🏾🍋

Egy jó fanyar, és mégis édes gránátalmás limonádé friss mentával sok-sok zöldcitrommal ebben a Szaharát idéző hőségben? !😉!🤘🏾!🍋

Find Out More

Our services

Delivery
Outside seating
Private events
Smoking area
Takeaway
Free Wifi
Pets allowed

payment options

Cash
Mastercard
VISA
Debit Card
Maestro

Opening hours

We are closed

Kitchen open 

Twitter_Logo_Blue